reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Biskupiec
-1.1°C
wschód słońca: 07:16
zachód słońca: 15:28
Koronawirus
warmińsko-mazurskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Biskupcu

kiedy
2024-12-19 19:00
miejsce
Elephant CLUB, Biskupiec, ul....
wstęp biletowany
kiedy
2025-02-14 19:00
miejsce
Centrum Kultury, Turystyki i...
wstęp biletowany